Stadswandeling Harderwijk

Marijke Leidsman Kotomisi

Marijke Leidsman wordt zeer gewaardeerd als waardevolle deelnemer aan de stadswandeling Harderwijk en is enthousiast bezig met de voorbereidingen voor het aankomende evenement. 

Haar prachtige traditionele kleding, bestaande uit de koto en angisa, draagt bij aan de feestelijke sfeer van de gelegenheid en zal zeker de aandacht van voorbijgangers trekken.

Met haar indrukwekkende vertelkunst zal ze ons inlichten over verschillende historische aspecten, waaronder details over het gebruik van een kalebas, de koto en angisa. Haar verhelderende presentatie zal ervoor zorgen dat we het evenement verrijkt verlaten met kennis en een hernieuwd begrip van de Surinaamse cultuur. 

Marijke’s aanwezigheid in de optocht is een welkome toevoeging en we zijn dankbaar dat ze samen met ons meeloopt in deze historische wandeling in Harderwijk. 

Over het algemeen zal de betrokkenheid van Marijke bij deze wandeling zonder twijfel onze ervaring verbeteren en onze verbinding met de rijke cultuur van Suriname verdiepen.

Scroll naar boven