Annejet van der Zijl in de Catharinakapel

(16 september 2023)

Annejet van der Zijl is één van de bekendste en meest gelezen schrijvers uit Nederland. Ze schreef spraakmakende bestsellers als Sonny Boy, Anna, De Amerikaanse prinses, Bernhard en Fortuna’s Kinderen. Met Fortuna’s Kinderen werd ze in 2022 voor de derde keer genomineerd voor de NS-publieksprijs.
Deze avond wordt Annejet van der Zijl geïnterviewd door Ivan Borghstijn. Ze vertelt over de manier waarop ze onderzoek doet en hoe haar boeken tot stand komen. Heb je ook een vraag over haar werk? Aarzel dan niet om deze te stellen op deze avond.

Het boek Sonny Boy staat dit jaar centraal tijden de maand november met Nederland Leest. De Bibliotheek Noordwest Veluwe geeft deze maand meer dan 2500 boeken cadeau. Het boek ‘Sonny Boy’ kwam in 2004 uit en was direct een enorm succes. Het boek is in meerdere talen vertaald en verfilmd, momenteel is de film te zien op Netflix. Op 1 mei 2024 komt het toneelstuk ‘Sonny Boy’ naar Theater Harderwijk.

Inloop is vanaf 19.30 uur. We starten om 20.00 uur met het interview wat ruim een uur zal duren. Nadien kun je eventueel napraten of een boek kopen aan de boekentafel van de Bruna.
Annejet zal de boeken ter plekke signeren voor wie dat wil. Deze avond wordt georganiseerd door Theater Harderwijk, Bibliotheek Noordwest Veluwe in samenwerking met Stichting KetiKoti Harderwijk. Reguliere prijs: € 15,00 Vriendenprijs: 13,00 Biebpas: € 13,00 KAARTEN 👉 https://bit.ly/TH23-24-annejet-van-der-zijl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven